13 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Εκτέλεση στον Άγιο Παντελεήμονα: Στόχος βομβιστικής επίθεσης πριν από 11 χρόνια ο 39χρονος αλλοδαπός


    Στόχος βομβιστικής επίθεσης είχε γίνει πριν από 11 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, ο 39χρονος αλλοδαπός που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες πληρωμένου δολοφόνου έξω από το κατάστημα του στην οδό Λιοσίων το βράδυ της Κυριακής.
    Η πρώτη ενέδρα θανάτου είχε γίνει ξημερώματα της 17ης Απριλίου του 2010.
    Οι δράστες του είχαν παγιδέψει το αυτοκίνητο του με εκρηκτικά και έγινε έκρηξη στη συμβολή των οδών Χίου και Φαβιέρου στο Μεταξουργείο, ενώ το τζιπ ήταν εν κινήσει.
    Στο αυτοκίνητο επέβαιναν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης και μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.
    Όπως είχε υποστηρίζει τότε ο οδηγός στην αστυνομία, πάτησε με το αυτοκίνητό του μια άσπρη σακούλα, που ήταν στο δρόμο και τότε σημειώθηκε η έκρηξη.
    Από το ωστικό κύμα είχαν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, έσπασαν τζάμια σε παρακείμενο ιατρείο ζώων, στην είσοδο πολυκατοικίας, και σε καφενείο.
    Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Χίου από τη Φαβιέρου έως τη Βίκτωρος Ουγκό, ενώ στο σημείο είχε μεταβεί συνεργείο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για την περισυλλογή υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.
    Όπως έγινε αργότερα γνωστό από την αστυνομία, ο μηχανισμός τελικά ήταν τοποθετημένος πάνω στο όχημα γι’ αυτό η υπόθεση αποδόθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp – Πού απέδωσε η διοίκηση του ομίλου το crash των 6 ωρών
    Επίθεση με βιτριόλι: Με καταθέσεις γιατρών της Ιωάννας συνεχίζεται σήμερα η δίκη
    Καιρός: Αίθριος με μικρή πτώση της θερμοκρασίας – 27 βαθμούς στην Αττική
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ