• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεμιστοκλέους: Οι εμβολιασμένοι να επιστρέψουν κοντά σε μία φυσιολογική ζωή

lawandorder.gr 04-10-2021 19:27 Τελευταία ενημέρωση: 04-10-2021 19:28
Ο Μάριος Θεμιστοκλέους / Φωτογραφία: Eurokinissi
Θεμιστοκλέους: Οι εμβολιασμένοι να επιστρέψουν κοντά σε μία φυσιολογική ζωή
«Σήμα» κανονικότητας για όσους έχουν εμβολιαστεί

«Σήμα» σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα για όσους έχουν εμβολιαστεί, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Συντονιστής Εμβολιαστικού του Σχεδίου “Ελευθερία”, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Δευτέρας. Την Τετάρτη άλλωστε είναι προγραμματισμένη η ανακοίνωση της χαλάρωσης των μέτρων από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη

«Δεν είναι θέμα τιμωρίας ή περισσότερης ελευθερίας, είναι θέμα επιστημονικών δεδομένων το βλέπετε και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να αποκτούν δικαιώματα φυσιολογικής κανονικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής και συνεχώς θα οδηγούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος έχει εμβολιαστεί θα απολαμβάνει αυτά που είχαμε πριν. Όποιος εμβολιάζεται φτάνει πιο κοντά σε μια φυσιολογική ζωή» ξεκαθάρισε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ανακοίνωσε επίσης την έναρξη εμβολιασμών από τους ιδιώτες παιδιάτρους στα ιατρεία τους. Έως σήμερα 58 παιδίατροι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον εμβολιασμός ενώ 14 από αυτούς έχουν υπογράψει τις συμβάσεις τους, σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους. έους.

Ο ΓΓ του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι το 61,5% του γενικού πληθυσμού και 70,1% του ενήλικου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση. Το 58,7% του γενικού πληθυσμού έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό, ενώ 68% έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό στον ενήλικο πληθυσμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo