14.9 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Απαγορεύτηκε από το Πρωτοδικείο στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το επίθετο «Θεοδωράκης»!


    Με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε σήμερα από το Πρωτοδικείο, απαγορεύεται στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα Μίκης Θοδωράκης με επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του.
    Η αίτηση των ασφαλιστικών θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου.
    Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του Νίκου Κουρή.
    Στην αίτησή της αναφέρει ότι ο Νίκος Κουρής –ο οποίος έχει υιοθετήσει το όνομα «Νίκος θεοωράκης» και διατηρεί τον διαδικτυακό ραδιόφωνο «Mikis Radio» ο οποίος εκμπέμπει αποκλειστικά μουσική του μεγάλου Έλληνα συνθέτη- «αποβλέπει στη δημιουργία κληρονομικού δικαιώματος επί κάθε στοιχείου της κληρονομιαίας περιουσίας του πατέρα μου». Εναφέρει επίσης οτι ο κ. Κουρής είναι «ξένο απολύτως υφ’ οιανδήποτε άποψη σώμα προς τον πατέρα μου και οικογένειά μου» καθώς και ότι ειναι άτομο «παντελώς άγνωστο στην οικογένειά μου».
    Ο Κουρής, σήμερα 54 ετών έχει δηλώσει πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου. Μάλιστα, χθες ο ίδιος ήταν παρών στη δικαστική αίθουσα όπου συζητήθηκε η αίτηση της κυρίας Θεωδοράκη και επέμεινε πως είναι γιος του εκλιπόντα, αναφέροντας μάλιστα στους δημοσιογράφους πως θα προχωρήσει και σε τεστ DNA προκειμένου αυτό να αποδειχθεί και τυπικά.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ανατριχιαστική περιγραφή της Ιωάννας: «Σκέφτηκα να δώσω τέλος στην ζωή μου -Εκανε απόπειρες να με σκοτώσει και μετά!»
    Αποκλειστικό «L&O»: Αιματηρή ληστεία σε σπίτι στους Αμπελόκηπους -Εδεσαν τα θύματα!
    Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα στη κατάθεσή της – «Φώναζα Θεέ μου, βοήθησέ με – Λιώνανε τα ρούχα επάνω μου!» (εικόνες)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ