23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Θάνατος Μάριου Παπαγεωργίου: Αίτημα από την μητέρα του να ξεπαγώσουν οι έρευνες για την απαγωγή και την δολοφονία του


    Το κατώφλι του Αρείου Πάγου συνοδευόμενη από το δικηγόρο της Νίκο Ρουσόπουλο, πέρασε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου. Ο άτυχος φοιτητής είχε απαχθεί και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012 και έκτοτε η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη αναζητά τη σορό του.
    Σήμερα, λοιπόν η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή που δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να αναζητά την αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου του γιου της, μετέβη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και υπέβαλλε αίτημα προκειμένου να τρέξει η ανάκριση για τους εννέα νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου.
    Σε δήλωσή της έξω από τον Άρειο Πάγο η κυρία Θεοδωράκη ανέφερε: «Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα».
    Ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει. «Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας. Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουσόπουλος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Τρεις συλλήψεις – Μαθητές οι δράστες, ο ένας είχε μαχαίρι
    Αποκλειστικό L&O: «Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ άρπαξαν 52.000 ευρώ από ηλικιωμένη στα Εξάρχεια
    Πεδίον του Άρεως: Αλλάζει τις πινακίδες «Mars Field» μετά το σάλο ο Πατούλης
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ