13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Aσυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε εργαζόμενο του δήμου στην Κω


    Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη εργαζόμενου στον τομέα της καθαριότητας σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Κω, με την αστυνομία να αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό του οχήματος.
    Το ατύχημα έγινε την στιγμή που ο εργαζόμενος, κατέβηκε από το απορριμματοφόρο προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια στην περιοχή Ψαλίδι, από κάδο και ο άγνωστος οδηγός, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον πέταξε σε μεγάλη απόσταση.
    Ο οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν ακινητοποίησε το όχημα για να δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.
    Ο άτυχος εργαζόμενος παρέμεινε στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα, έως ότου φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Μάλιστα το πρωί της Τρίτης, χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στα πόδια, ενώ έχει εκδορές σε χέρια και πρόσωπο.
    Από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος του νησιού βρέθηκαν στο πλευρό του εργαζομένου, ενώ η εγκατάλειψή του έχει προκαλέσει την οργή της οικογένειας του.
    Ο εργαζόμενος είναι πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και ο ασυνείδητος οδηγός φέρεται να οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Fiat. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον υπαίτιο του τροχαίου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό – Στο νοσοκομείο ένα άτομο
    Μητσοτάκης-Μακρόν: Συμφωνία για άμεση στρατιωτική συνδρομή και 3+1 υπερσύγχρονες Belhara
    Σύμβουλος του Ερντογάν «βλέπει» πόλεμο με τις ΗΠΑ
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ