• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκαλυπτική έρευνα ΗΠΑ: Πόσοι δεν θα εμβολιαστούν - Ο κίνδυνος

lawandorder.gr 26-09-2021 22:27 Τελευταία ενημέρωση: 26-09-2021 22:30
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
Αποκαλυπτική έρευνα ΗΠΑ: Πόσοι δεν θα εμβολιαστούν - Ο κίνδυνος
Στις ΗΠΑ οι εμβολιασμοί δεν έχουν φτάσει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο ανοσίας

Τον κώδωνα του κινδύνου για το μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων κρούει μία αμερικανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία, αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν έντεκα φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν.

Στις ΗΠΑ, παρότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει εμβολιαστεί, ωστόσο δεν έχουν φτάσει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο ανοσίας, ενώ ένα ποσοστό παραμένει ανένδοτο στις απόψεις του.

Όπως φαίνεται ούτε στην Αμερική έχει πειστεί όλος ο κόσμος για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και κάποιοι μάλιστα είναι κάθετα αντίθετοι με αυτό.

Στις ΗΠΑ αν και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει εμβολιαστεί, δεν έχουν φτάσει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο ανοσίας, ενώ ένα ποσοστό παραμένει ανένδοτο στις απόψεις του.

Από το 30% περίπου των Αμερικανών που παραμένουν ανεμβολίαστοι, το 1/3 πείστηκε και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου μέσα στο καλοκαίρι.

Ένα άλλο μέρος περιμένει να δει τα αποτελέσματα του εμβολιασμού στους υπόλοιπους, για να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο.

Η τρίτη ομάδα ανεμβολίαστων, ένα 32%, επιμένει να αρνείται να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με την έρευνα, ωστόσο, σε 32.000 ασθενείς τα εμβόλια δείχνουν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να μπουν στο νοσοκομείο και έντεκα φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo