• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο αδερφός της Δώρας ξεσπά: «Το έπαιζε θύμα ο δολοφόνος της!»

lawandorder.gr 26-09-2021 21:17 Τελευταία ενημέρωση: 26-09-2021 21:20
Ο αδερφός της Δώρας ξεσπά: «Το έπαιζε θύμα ο δολοφόνος της!»
«Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του»

Κατά του δολοφόνου και αυτόχειρα ξέσπασε ο αδελφός της άτυχης Δώρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, για το έγκλημα στη Ρόδο που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Χαρακτήρισε την αδερφή του «αντράκι, ενώ είπε ότι η Δώρα κατάλαβε τον χαρακτήρα του μόλις συγκατοίκησε μαζί του.

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής αυτός ο δολοφόνος της τής τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδελφή μου. Προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδελφής μου.

Η αδελφή μου όμως δεν ήταν ούτε κανένα κοριτσάκι αγαθό. Η αδελφή μου ήταν… τι να σας πω… ήταν αρσενικό σε πολλά θέματα. Ήταν αντράκι η Δώρα» ο Μιχάλης Ζαχαριάς και επεσήμανε ότι οι άνδρες που αγαπούν δεν αντιδρούν με τέτοιο τρόπο.

«Ποιος κάνει τέτοια πράγματα. Πόσο δειλός μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει τέτοια πράγματα; Αυτός είχε έρθει εδώ με σκοπό να κάνει τους γονείς μου να πείσουν τη Δώρα να γυρίσει στο σπίτι που μένανε, λέγοντάς τους πως το σπίτι της Δώρας ήταν εκεί μαζί του και όχι εδώ. Ο πατέρας μου ήταν αυτονόητο να του πει «κοίταξε φίλε, το σπίτι της Δώρα είναι εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά της, και μπορεί να έρθει όποια στιγμή θέλει εκείνη».

Εκεί καταλάβαμε πια ότι το παιδί κάτι έχει. Εκείνο το βράδυ βρε β… αντί να θες να την κάνεις να γυρίσει, κάνοντας καλές πράξεις, μπήκε και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδελφή μου στο Google. Φωτογραφίες, βίντεο με τον παππού μου. Που η αδελφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου» ξέσπασε ο αδελφός της άτυχης εκπαιδευτικού και πρόσθεσε:

«Αν γνώριζα, την αδελφή μου θα την είχα μαζί μου στη δουλειά. Θα την έπαιρνα μαζί μου. Δεν θα την άφηνα να βγει ούτε έξω από το σπίτι μόνη της. Η αδελφούλα μου ήθελε απλά να χωρίσουν. Δεν ήθελε να χάσει την ιδιοκτησία του όπως καταλαβαίνεται.

Και δεν αυτοκτόνησε, τέτοιοι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν από τύψεις. Αν είχε τύχεις από το προηγούμενο βράδυ που την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε και λέω «ρε κάθαρμα, έχεις τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;». Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήταν, με όπλο που σε περίπτωση που του πει όχι, να την εκτελέσει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo