• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο με την κάρτα μνήμης της κάμερας - Ο συζυγοκτόνος την αφαίρεσε πριν ή μετά τη δολοφονία;

lawandorder.gr 24-09-2021 21:49 Τελευταία ενημέρωση: 24-09-2021 21:50
Φωτογραφία αρχείου / Πηγή: social media
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο με την κάρτα μνήμης της κάμερας - Ο συζυγοκτόνος την αφαίρεσε πριν ή μετά τη δολοφονία;
Στην Κίνα για ανάλυση τα στοιχεία από την κάμερα του σπιτιού

Νέα σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, οι ερευνητές της ασφάλειας ανέμεναν τα αποτελέσματα από την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφαίρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.

Εάν αποδειχτεί ότι ο συζυγοκτόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν από τη δολοφονία, τότε ενισχύεται το σενάριο περί προμελέτης του εγκλήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό, γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης,

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo