• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Το θέμα με την Αρχιεπισκοπή είναι λήξαν» -Τελείωσε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ελπιδοφόρου στις ΗΠΑ (εικόνες και βίντεο)

lawandorder.gr 24-09-2021 21:05 Τελευταία ενημέρωση: 24-09-2021 21:55
Μητσοτάκης - Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος - Μπουρλά / Πηγή φωτογραφίας: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΚΑΣ
«Το θέμα με την Αρχιεπισκοπή είναι λήξαν» -Τελείωσε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ελπιδοφόρου στις ΗΠΑ (εικόνες και βίντεο)
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής είχε σύντομη χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλά

Θέματα της Ομογένειας και τρόποι συνεργασίας για την καλύτερη υποστήριξη του πολυδιάστατου έργου της Αρχιεπισκοπής τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ.

Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσίασε στον πρωθυπουργό το χρονοδιάγραμμα για την πλήρη επαναλειτουργία του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου στο Ground Zero.

Επιπλέον οι κ.κ Μητσοτάκης και Ελπιδοφόρος συζήτησαν ζητήματα του οικουμενικού Ελληνισμού και επαναβεβαίωσαν τους στενούς, ιστορικούς δεσμούς αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας που συνδέουν την Αρχιεπισκοπή και το ποίμνιό της με τη μητέρα πατρίδα.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ανέφερε: «Το θέμα είναι λήξαν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού, η άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι στενές σχέσεις της αρχιεπισκοπής με το ποίμνιό της».

Κατά την είσοδό του, ο Αρχιεπίσκοπος είχε σύντομη συνομιλία και αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα κατά την αποχώρησή του τελευταίου από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.

 

 

Πηγή φωτογραφιών: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΡΗΚΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo