• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Οι γυναίκες να μιλάτε, το ίδιο θα γίνει ξανά στην Ελλάδα!»

lawandorder.gr 24-09-2021 17:30 Τελευταία ενημέρωση: 24-09-2021 17:32
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Οι γυναίκες να μιλάτε, το ίδιο θα γίνει ξανά στην Ελλάδα!»
Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του αδερφού της

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του θείου του δολοφόνου, συγκλονίζει ο αδερφός της άτυχης εκπαιδευτικού που αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία της.

«Η Δώρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες: να μιλάτε, κάτι τέτοιο θα γίνει και θα ξαναγίνει», αναφέρει και εξομολογείται ότι η 31χρονη Δώρα είχε αρκετά χρόνια παλαιότερα πάλι πρόβλημα μετά τον χωρισμό της.

Σε σοκ βρίσκεται το πανελλήνιο από τη δολοφονία της εκπαιδευτικού στη Ρόδο από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η χώρα παρακολουθεί συγκλονισμένη τις δηλώσεις μελών της οικογένειας του δράστη.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του θείου του, ο αδερφός της άτυχης εκπαιδευτικού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξομολογείται ότι η 31χρονη εκπαιδευτικός είχε αρκετά χρόνια παλαιότερα πάλι πρόβλημα μετά τον χωρισμό της από έναν σύντροφο, ο οποίος «την απειλούσε ότι θα έφερνε μπράβους από την Αθήνα για να της κάνουν κακό. Αν είναι δυνατόν να απειλεί ένα κοριτσάκι με κάτι τέτοιο».

«Γενικά η Δώρα είχε μια έλξη για περίεργους τύπους. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα καλά-καλά. Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Ερχόταν για να πείσει και να συμμαχήσει με τους γονείς μου για να την πείσουν να τα βρει μαζί του», είπε ο αδελφός της εκπαιδευτικού. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Η αδελφή μου ήταν το αρσενικό της σχέσης. Η οικογένειά μας είναι λογική. Τι περίμενε να του πει ο πατέρας μου, να τα βρει μαζί του; Ο πατέρας μου της είπε ότι το σπίτι της είναι εδώ. Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Δεν με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή, αλήθεια σας λέω, δεν με νοιάζει καθόλου. Γιατί να πάρει την δική της; Ήταν ανώτερη από εκείνον στα πάντα και σε μόρφωση και σε δυναμισμό».

 «Η Δώρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες: οι γυναίκες να μιλάτε. Η Ελλάδα είναι ένα μπ@@ρδ@λο, κάτι τέτοιο θα γίνει και θα ξαναγίνει. Και να μιλήσουν οι γυναίκες και να πάρουν την Αστυνομία, τι θα κάνει η Αστυνομία; Μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός πίσω από μια γυναίκα που τους λέει κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει περίπτωση», κατέληξε ο αδελφός της εκπαιδευτικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo