• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τρελά πριμ της Amazon σε 8 υπαλλήλους της που έκαναν το εμβόλιο: 100.000 ευρώ μπόνους και αυτοκίνητα

lawandorder.gr 24-09-2021 10:47
Εμβόλιο κορονοϊού / Φωτογραφία: Pixabay
Τρελά πριμ της Amazon σε 8 υπαλλήλους της που έκαναν το εμβόλιο: 100.000 ευρώ μπόνους και αυτοκίνητα
Πριν ένα μήνα η Amazon ξεκίνησε μια κλήρωση βραβείων για να επιβραβεύσει τους πλήρως εμβολιασμένους υπαλλήλους της, αλλά και για να πείσει τους υπόλοιπους να εμβολιαστούν

Αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά που φτάνουν τα 100.000 δολάρια μοίρασε η Amazon σε οκτώ πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους σε αποθήκες της, μέσα στο πλαίσιο της καμπάνιας της ώστε να πειστεί το προσωπικό της να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ένας υπάλληλος της Whole Foods και τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες απέκτησαν από ένα αυτοκίνητο αξίας έως και 40.000 δολαρίων όταν παρουσίασαν πιστοποιητικά ότι έκαναν το εμβόλιο για την Covid-19, όπως ανακοίνωσε η Amazon σε ανάρτησή της στο Instagram. Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και εργαζόμενοι της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια ως βραβεία επειδή εμβολιάστηκαν, ανέφερε η Amazon σε χωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Πριν ένα μήνα η Amazon ξεκίνησε μια κλήρωση βραβείων για να επιβραβεύσει τους πλήρως εμβολιασμένους υπαλλήλους της, αλλά και για να πείσει τους υπόλοιπους να εμβολιαστούν. Η εκστρατεία της αυτή με την επωνυμία “Max Your Vax”, προσφέρει σε εργαζομένους τη δυνατότητα να κερδίσουν αυτοκίνητα, άδεια μιας εβδομάδας συν πριμ 12.000 δολαρίων για διακοπές, καθώς και χρηματικά βραβεία αξίας 100.000 και 500.000 δολαρίων. Συνολικά 18 βραβεία, αξίας σχεδόν δύο εκατ. δολαρίων θα διανείμει αυτόν τον μήνα και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου η Amazon. Για να μπουν στην κλήρωση οι εργαζόμενοι θα πρέπει να παράσχουν αποδείξεις ότι εμβολιάστηκαν πλήρως μέσω μιας εσωτερικής ιστοσελίδας της εταιρείας. Η Amazon λέει ότι θεωρεί κρίσιμης σημασίας τον εμβολιασμό για την προστασία των ίδιων των υπαλλήλων και των κοινοτήτων τους. Έχει οργανώσει πάνω από 1.500 εμβολιασμούς σε εγκαταστάσεις της για εργαζομένους και τις οικογένειές τους, ενώ προσφέρει και πριμ έως και 100 δολαρίων σε υπαλλήλους και νεοπροσληφθέντες που επιδεικνύουν πιστοποιητικά εμβολιασμού. Λόγω της εξάπλωσης της λίαν λοιμογόνου μετάλλαξης Δέλτα η Amazon έχει επαναφέρει σε ισχύ την υποχρεωτική χρήση μάσκας στις αποθήκες της στις ΗΠΑ, ενώ ετοιμάζεται να ξαναρχίσει και τα διαγνωστικά τεστ κορονοϊού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo