• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οι αρνητές του κορονοϊού και η φάμπρικά τους: Οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», τα έγγραφα-σοκ! (εικόνες)

lawandorder.gr 23-09-2021 17:43 Τελευταία ενημέρωση: 23-09-2021 17:51
Οι αρνητές του κορονοϊού και η φάμπρικά τους: Οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», τα έγγραφα-σοκ! (εικόνες)
Νομικά αβάσιμοι ισχυρισμοί, γίνονται «όπλο» στα χέρια των αρνητών γονιών - Η πολιτεία κάλυψε νομικά τους εκπαιδευτικούς

Μία κανονική «φάμπρικα» έχει στηθεί από, άγνωστο ακόμα ποιους, καθοδηγητές των αρνητών-αντιεμβολιαστών, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα. 

Αιτήσεις για εκταφές ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή λόγω covid, δικαστικές διώξεις κατά γιατρών και νοσηλευτών που περιθάλπουν ασθενείς με κορονοϊό και, τελευταίο «φρούτο», γονείς οι οποίοι επιτίθενται σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι εφαρμόζουν, κατά το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, τα μέτρα ελέγχου της διασποράς της πανδημίας στο περιβάλλον των σχολείων. 

Ευτυχώς, ήδη η επίσημη πολιτεία έσπευσε να καλύψει νομικά τους δασκάλους ώστε να σταματήσουμε να βλέπουμε χειροπέδες σε εκπαιδευτικούς από τις μηνύσεις των γονιών-αρνητών.

Οι αρνητές πλέον δρουν οργανωμένα, αν και η δράση τους είναι ολίγον τι «πιραντέλο», καθώς τα όσα ισχυρίζονται είναι όχι απλά εκτός κάθε νομικής βάσης αλλά και εκτός λογικής. 

Το πλεόν πρόσφατο περιστατικό ήταν στη Θεσσαλονίκη όπου, γονιός, ο κ. Ιωάννης Σαριγιαννίδης, υποστηρίζει ότι επέβαλε (προσοχή: δεν έκανε αγωγή ή μήνυση, αλλά ΕΠΕΒΑΛΕ ο ίδιος), πρόστιμο 2,7 εκ. ευρώ  στη Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτά το παιδί του καθώς η ίδια δεν δέχτηκε το παιδί να μπει για μάθημα καθώς, με την προτροπή του πατέρα, δεν είχε κάνει τεστ και δεν φορούσε μάσκα. 

Και αυτό το πρόστιμο υποστηρίζει ότι το επιβάλλει προσκομίζοντας τη «σύμβαση» της «Τοπικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών», την οποία, όπως επίσης αναφέρει, την εχει «αποδεχθεί» η υπουργός παιδείας μέσω της «σιωπηρής αποδοχής»!

Νομικά αβάσιμοι ισχυρισμοί και τουλάχιστον... εκτός λογικής, όπως και τα έγγραφα που προσκόμισε.

Ο κ. Σαριαννίδης εμφανίστηκε στο σχολείο και, όπως δήλωσε στο GRTimes, πήγε για να κάνει «επίδοση της σύμβασης των αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών, με ένα διαβιβαστικό και με τον αριθμό πρωτοκόλλου» που πήρε για να συνεχίσει στην επιβολή του προστίμου για την παράβαση, όπως ο ίδιος λέει, που έκανε η διευθύντρια του σχολείου.

Δείτε τη «σύμβαση» και το πρόστιμο...

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo