• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Υπηρεσία Ασύλου: Αντικατάσταση παλιών ΔΑΔΠ με την «έξυπνη κάρτα»

lawandorder.gr 23-09-2021 17:12 Τελευταία ενημέρωση: 23-09-2021 17:13
Υπηρεσία Ασύλου: Αντικατάσταση παλιών ΔΑΔΠ με την «έξυπνη κάρτα»
Ποιοι πρέπει να κλείσουν ραντεβού

Σε αντικατάσταση των παλιών Δ.Π.Α.Δ. (τριπτύχων), με τα νέα Δ.Α.Π.Δ. σε μορφή κάρτας προχωρά η Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Παρακαλούνται οι επωφελούμενοι του στεγαστικού προγράμματος ΕΣΤΙΑ, για τους οποίους εκκρεμεί συνέντευξη ή απόφαση διεθνούς προστασίας, να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: (https://apps.migration.gov.gr/applicant-card-rv/search) την ώρα και την ημέρα του προγραμματισμένου τους ραντεβού προκειμένου να προσέρχονται από Δευτέρα, 27/9/2021 στο προκαθορισμένο Γραφείο Ασύλου και να αντικαθιστούν το παλιό ΔΑΔΠ (τρίπτυχο) με νέο ΔΑΔΠ σε μορφή κάρτας.   

Η εύρεση του ραντεβού γίνεται με την καταχώρηση στο σχετικό πεδίο του αριθμού υπόθεσης. Κατά την έκδοση της νέας κάρτας αποδίδεται Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Προσωρινός Αριθμός Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ).  

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα Δ.Α.Δ.Π με τη μορφή της “έξυπνης κάρτας” που θα αντικαταστήσουν τα παλαιά (τρίπτυχα), εκδίδονται με ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστή και με ηλεκτρονική καταγραφή και ανανέωση. Θα περιλαμβάνουν επίσης μοναδικό αριθμό (UID), ο οποίος δεν είναι τροποποιήσιμος και σχετίζεται με δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ οι αρμόδιες αρχές έκδοσης και χορήγησης Δ.Α.Δ.Π. τηρούν ηλεκτρονικό αρχείο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo