18.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Επεισόδια οπαδών: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε Γαλάτσι-Πατήσια, το χρονικό των επιθέσεων


    Επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν χθες στο Γαλάτσι και τα Πατήσια.
    Η ΑΕΚ έδινε αγώνα ποδοσφαίρου στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πρωτάθλημα και φίλοι της μετέβαιναν στο γήπεδο για το παιχνίδι. Το νέο επεισόδιο αθλητικής βίας σημειώθηκε στην Λεωφόρο Βεΐκου χθες περίπου στις 19:00. Ο 20χρονος επέβαινε στην μηχανή του όταν τον αντιλήφθηκαν 7 οπαδοί του Παναθηναϊκού και τον αναγνώρισαν πως είναι οπαδός της ΑΕΚ.
    Μάλιστα ο επικεφαλής των χούλιγκαν φώναξε «αυτός είναι» και τότε οι δράστες έτρεξαν προς το μέρος του. Τον χτύπησαν, τον έριξαν από την μοτοσικλέτα και έριξαν και φωτοβολίδες στο σημείο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφυγαν τρέχοντας, ενώ ο 20χρονος ενημέρωσε την αστυνομία. Στην Λ. Βεΐκου έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ αλλά οι νεαροί οπαδοί του ΠΑΟ δεν βρέθηκαν. Το Τμήμα Αθλητικής Βίας προσπαθεί να εντοπίσει οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που έχουν καταγράψει τους δράστες πριν και μετά την επίθεση.
    Ομως τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί. Και αυτό διότι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν για… αντίποινα. Ετσι επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια, όπου είχαν συγκεντρωθεί φίλοι της ομάδας και έβλεπαν το παιχνίδι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη Ετσι, ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας με χτυπήματα στο πόδι και άλλος ένας στο κεφάλι.
    Στην ΕΛΑΣ ανησυχούν για… βεντέτα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στις πέριξ περιοχές και συνολικά έχουν προχωρήσει σε 5 προσαγωγές.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κίνημα αντιεμβολιαστών: Σφίγγει τον κλοιό ο Άρειος Πάγος για τους όσους εμποδίζουν την τήρηση των μέτρων ασφαλείας
    ΕΟΔΥ: Όλα τα σημεία που θα γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα
    Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και βροχές
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ