23.4 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Έκλεψαν χρήματα στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν στην Αιτωλοακαρνανία


    Στο στομάχι.. τους έκατσε το ψάρι που πήγαν να φάνε στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας τρεις κακοποιοί που νωρίτερα είχαν κλέψει τσαντάκι με χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματία στα Γιάννενα.
    Για να γιορτάσουν… την κλοπή επισκέφθηκαν το όμορφο ψαροχώρι ώστε να απολαύσουν φρέσκο ψάρι, όπως είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τους πέρασαν χειροπέδες.
    Οι τρεις κλέφτες, 67,35,και 36 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας έκλεψαν από το ανασφάλιστο αυτοκίνητο επιχειρηματία τσαντάκι με 11.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο το θύμα το είχε σταθμεύσει έξω από την καφετέρια του στην Ανατολή Ιωαννίνων.
    Κατέβηκε για λίγο για να αφήσει κάποια έγγραφα και έδωσε την ευκαιρία στους τρείς κλέφτες να του αφαιρέσουν το τσαντάκι με τα χρήματα. Από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος εντόπισαν τους δράστες και το νοικιασμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν. Αξιοποιώντας το οπτικό υλικό και ακολουθώντας της διαδρομή του αυτοκινήτου έφτασαν στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, όπου εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.
    Κατά παράδοξο τρόπο οι κλέφτες συνεργάστηκαν με τους αστυνομικούς και τους υπέδειξαν το σημείο που είχαν κρύψει το μικρό θησαυρό. Τους οδήγησαν σε ένα χωράφι στο χωριό Κουτσελιό, και τους υπέδειξαν το σημείο που είχαν θάψει τα χρήματα. Σκάβοντας οι αστυνομικοί βρήκαν το τσαντάκι με τα 11.000 ευρώ τα οποία παρέδωσαν στον επιχειρηματία.
    Ακόμη, κατασχέθηκε το μισθωμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για την τέλεση της κλοπής και τη διαφυγή τους, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία.
    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και θα απολογηθούν την Παρασκευή στον Ανακριτή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Θρίλερ με την επίθεση στη Λ. Αλεξάνδρας: Αντιστάθηκαν οι συλληφθέντες – «Τράβηξαν» πιστόλι (εικόνες)
    Πέτρος Φιλιππίδης: Αρνήθηκε να συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση στη φυλακή – Ο ρόλος του Λιγνάδη
    Οι γονείς αρνητές επιμένουν: Πήγε στο σχολείο, έκανε μήνυση στην διευθύντρια και ζητά 2,7 εκατ. ευρώ!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ