• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο Ζάεφ για σχέδιο χτυπήματος εναντίον του: Οποτεδήποτε υπήρξαν προβοκάτσιες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έκαναν τη δουλειά τους

Θανάσης Αργυράκης 20-09-2021 20:40 Τελευταία ενημέρωση: 20-09-2021 20:41
Ο Ζάεφ για σχέδιο χτυπήματος εναντίον του: Οποτεδήποτε υπήρξαν προβοκάτσιες, οι υπηρεσίες ασφαλείας έκαναν τη δουλειά τους
Έτσι τοποθετήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ επί του δημοσιεύματος της εφημερίδας, «Βραδυνή της Κυριακής», όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της βόρειας γείτονος

«Δεν θα σχολιάσω τέτοιες πληροφορίες ή ισχυρισμούς. Οποτεδήποτε υπήρξαν προβοκάτσιες σε αυτό το πεδίο, οι υπηρεσίες ασφαλείας εκπλήρωσαν το έργο τους ιδιαιτέρως επαγγελματικά και επιτυχώς. Δεν έχω κάποιο περαιτέρω σχόλιο».

Ετσι τοποθετήθηκε ο Ζόραν Ζάεφ επί του δημοσιεύματος της εφημερίδας, «Βραδυνή της Κυριακής», όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της βόρειας γείτονος.

Η «Βραδυνή» ανέφερε ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Σκοπιανού πρωθυπουργού, το 2018, και απετράπη με τη συμβολή και των ελληνικών Υπηρεσιών.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, Focus, ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες περί της απόπειρας δολοφονίας του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται ένα τέτοιο σχέδιο επίθεσης εναντίον του πράγματι να υπήρχε.

Το ελληνικό δημοσίευμα, πάντως, αναπαράγεται ευρέως από ΜΜΕ της βόρειας γείτονος. Αντιπολιτευόμενες στον Ζάεφ εφημερίδες, ωστόσο, όπως η Republika, ισχυρίζονται ότι «ο Ζάεφ επινοεί απόπειρα δολοφονίας εναντίον του», ενώ το Pressing TV, κινούμενο στο ίδιο μήκος κύματος αναφέρει ότι «του Ζάεφ του τελείωσαν οι ανοησίες και επινοεί ότι θέλουν να τον δολοφονήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο δολοφονίας του σκοπιανού πρωθυπουργού - Πως απετράπη το 2018 με τη συμβολή και των ελληνικών Υπηρεσιών

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo