23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Θεοδωρικάκος: Στην εκδήλωση των απανταχού Μανιατών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση


    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στην εκδήλωση των απανταχού Μανιατών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
    Ο κ. Θεοδωρικάκος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή της Μάνης στον απελευθερωτικό αγώνα το 1821. «Οι Μανιάτες και οι Μανιάτισσες έχουν ξεχωριστό ρόλο στην Επανάσταση και η ταυτότητα της Μάνης είναι η ταυτότητα της ελευθερίας της Ελλάδας, είναι η ταυτότητα της εθνικής μας ανεξαρτησίας» σημείωσε ο Υπουργός .
    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στα νέα του κυβερνητικά καθήκοντα τονίζοντας ότι θέλει μια Αστυνομία ενεργή, φιλική και με αυξημένη παρουσία σ’ όλες τις γειτονιές της Αττικής και σε κάθε γωνιά της χώρας.
    «Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για ευημερία, η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για να υπάρχει ελευθερία. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς, είναι ανάγκη να ενισχύσουμε το ρόλο της Αστυνομίας στις γειτονιές. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ σημαντικό σχέδιο, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εφιάλτης για 25χρονη στη Χαλκίδα: Τη βίαζε επί 14 μέρες κρατώντας την όμηρο
    Ηράκλειο: Τι κι αν το τεστ ήταν θετικό, αυτός ήθελε να μπει στο αεροπλάνο!
    Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Αττικής: Μήνυμα ελήφθη κ. Πρωθυπουργέ
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις
    Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο law&order.gr


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ