• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Το γενετικό υλικό έδειξε 29χρονο Λαρισαίο ως δράστη για το ριφιφί σε φαρμακείο της Λάρισας (φωτο)

lawandorder.gr 19-09-2021 09:56 Τελευταία ενημέρωση: 19-09-2021 09:57
Πηγή: onlarissa.gr
Το γενετικό υλικό έδειξε 29χρονο Λαρισαίο ως δράστη για το ριφιφί σε φαρμακείο της Λάρισας (φωτο)
Η διάρρηξη αποκαλύφθηκε στις 5 Ιανουρίου 2016

Σε έναν 29χρονο κατέληξε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως έναν από τους δράστες του πρωτοφανούς για τα τοπικά χρονικά ριφιφί σε κεντρικό φαρμακείο, από το χρηματοκιβώτιο του οποίου έκλεψαν άγνωστο, αλλά μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και φάρμακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» το γενετικό υλικό «έδειξε» τον 29χρονο Λαρισαίο ως έναν από τους «διαβασμένους» δράστες της διάρρηξης που αποκαλύφθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2016.

Ο Λαρισαίος φαρμακοποιός, ανοίγοντας το φαρμακείο του, το πρωινό εκείνης της Δευτέρας, έμεινε έκπληκτος, αφού οι δράστες μέσω του διπλανού κλειστού ξενοδοχείου άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία και έτσι πέρασαν στο φαρμακείο όπου δεν διέρρηξαν επί τόπου το χρηματοκιβώτιο, αλλά το πήραν μαζί τους.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έκτοτε βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μετά την προχθεσινή εξέταση του γενετικού υλικού αναμένεται να υποβληθεί συμπληρωματική δικογραφία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σύμφωνα με την ατυνομική έρυενα, οι δράστες έδρασαν μεθοδικά το Σαββατοκύριακο 2 -4 Ιανουαρίου 2016 όπου το φαρμακείο ήταν κλειστό.

Κατά μια άλλη εκδοχή, έδρασαν το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, αφού ο ιδιοκτήτης άνοιξε το βράδυ του Σαββάτου το φαρμακείο και δεν διαπίστωσε κάτι.

Παρότι το φαρμακείο εδρεύει στο κέντρο της Λάρισας, διέρρηξαν τη διπλανή είσοδο του πρώην ξενοδοχείου – που παραμένει κλειστό εδώ και 20 χρόνια – και απότ ον χώρο της ρεσεψιόν γκρέμισαν τη μεσοτοιχία για να εισέλθουν στο φαρμακείο. Οι δράστες έιναι προφανές ότι γνώριζαν την ύπαρξη χρηματοκιβωτίου, το οποίο δεν διέρρηξαν εκεί, αλλά προτίμησαν να το πάρουν μαζί τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το χρηματοκιβώτιο περιείχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, αλλά και μικρές ποσότητες φυλασσόμενης μορφίνης και πεθιδίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo