• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κιλκίς: Αθώοι οι έξι αγρότες για τα μπλόκα στους Ευζώνους

lawandorder.gr 16-09-2021 15:05
Κιλκίς: Αθώοι οι έξι αγρότες για τα μπλόκα στους Ευζώνους
Αθωώθηκαν από το Δικαστήριο του Κιλκίς έξι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής

Αθωώθηκαν από το Δικαστήριο του Κιλκίς έξι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης, για τη συμμετοχή τους στα αγροτικά μπλόκα στους Ευζώνους τον Φεβρουάριο του 2018.

Η δίκη έγινε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και νομικός παραστάτης των έξι αγροτών ήταν ο δικηγόρος Ιάκωβος Ψωμιάδης.

Υπενθυμίζεται από το eidisis.gr, ότι στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των αγροτοκτηνοτρόφων Κεντρικής Μακεδονίας, που διεκδικούσαν την ικανοποίηση ζωτικών αιτημάτων τους, συμμετείχαν και κτηνοτρόφοι-αγρότες κυρίως της Πέλλας και της Θεσσαλονίκης.

Είχαν συγκεντρωθεί αρχικά στον κόμβο του Πολυκάστρου και προχώρησαν αργότερα μέχρι τις εγκαταστάσεις των παλαιών διοδίων. Από εκεί όμως μετέβησαν λίγες εκατοντάδες μέτρα βορειότερα μέχρι τη διασταύρωση με τον δρόμο προς Ειδομένη. Στην πορεία αυτή εμποδίστηκαν από δυνάμεις της αστυνομίας και έγιναν κάποια μικροεπεισόδια.

Στη δίκη της Τρίτης το δικαστήριο, αφού άκουσε τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων, αθώωσε τους έξι αγροτοκτηνοτρόφους.

Σημειώνουμε ότι πέραν του Θωμά Καρυπίδη αθωώθηκαν οι Χρήστος Σουμπλής από την Ειδομένη, ο Παναγιώτης Μπαδάκης από τον Ευρωπό και τρεις ακόμα αγροτοκτηνοτρόφοι από την περιοχή των Γιαννιτσών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo