• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κως: 54χρονος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού έξω από νεκροταφείο

lawandorder.gr 16-09-2021 10:44 Τελευταία ενημέρωση: 16-09-2021 10:44
Κως: 54χρονος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού έξω από νεκροταφείο
Πώς γλίτωσαν τα θύματα - Για βιασμό είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν
Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση είναι ένας 54χρονος άνδρας κάτοικος της Κω, ο οποίος φαίρεται να προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο γυναίκες στον χώρο του νεκροταφείου του νησιού.

Συμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki, τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στις 17 και 21 Ιανουαρίου του 2019. Στην πρώτη περίπτωση προσπάθησε να εξαναγκάσει το θύμα σε σεξουαλική επαφή με άσκηση σωματικής βίας. Αφού την αγκάλιασε, την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα στο νεκροταφείο, την έριξε στο έδαφος, της έπιασε το στήθος, της έγλειψε τον λαιμό και το στήθος, την τράβηξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη γδύσει με σκοπό να την εξαναγκάσει σε συνουσία, ενώ εκείνη όλη την ώρα αντιστεκόταν, τον απωθούσε με τα χέρια της και φώναζε, αναφέρει η καταγγελία. Εμφανίστηκε όμως τρίτο άτομο στο δρόμο και έτσι αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Στην δεύτερη περίπτωση, την ώρα που το θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια, την έσπρωξε προς το βαν του και επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό με προφανή σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά. Ωστόσο, δεν ολοκλήρωσε τη πράξη του ούτε αυτή τη φορά, καθώς το θύμα έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να την ακούσει κάποιος περαστικός και να παρέμβει.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό, για τον οποίο όμως αθωώθηκε. Τώρα, στις 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου αντιμέτωπος με τις δύο πιο πρόσφατες κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo