23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικές εικόνες L&O: Αυτοί είναι οι δύο βαριά οπλισμένοι δράστες που λήστεψαν τράπεζα στην Αθήνα


    Φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους δύο βαριά οπλισμένους δράστες που λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας στην καρδιά της Αθήνας, εξασφάλισε το L&O.
    Είναι η στιγμή που οι δύο αδίστακτοι ληστές είναι εντός της τράπεζας.
    Ο ένας έχει καταγραφεί την ώρα που μπαίνει, φοράει χειρουργική μάσκα, βερμούδα, κοντομάνικο μπλουζάκι και στο αριστερό του χέρι έχει τατουάζ.
    Ο συνεργός του αποτυπώνεται στη φωτογραφία που L&O, όταν εγκαταλείπει την τράπεζα. Φοράει χειρουργική μάσκα, ψαράδικο καπέλο, γυαλί μυωπίας, μακρυμάνικη μπλούζα και βερμούδα.
    Οι δύο ληστές εμφανίστηκαν ως πελάτες και με την πρώτη ευκαιρία, ακινητοποίησαν με Καλάσνικοφ και πιστόλι υπαλλήλους και πελάτες.
    Στην τράπεζα έμειναν λιγότερο από δύο λεπτά, αφαίρεσαν περίπου 10.000 ευρώ και φεύγοντας ζήτησαν συγνώμη από τα θύματα για την αναστάτωση.
    Η ληστεία θεωρείται υψηλού ρίσκου, και τα άτομα αρκετά ψύχραιμα και έμπειρα για να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο χτύπημα στην καρδιά της πρωτεύουσας.
    Την έρευνα για τον εντοπισμό των δύο ληστών έχει αναλάβει το Τμήμα Διαρρηκτών που συνεργάζεται και με άλλες αναβαθμισμένες υπηρεσίες της αστυνομίας.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ