• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πάτρα: Αρνητής δίνει μάχη με τον κορoνοϊό - Δεν γνωρίζει ότι έχασε τη μητέρα του

lawandorder.gr 13-09-2021 12:23
Πάτρα: Αρνητής δίνει μάχη με τον κορoνοϊό - Δεν γνωρίζει ότι έχασε τη μητέρα του
Οικογενειακή τραγωδία για τον 55χρονο

Ένας από τους πιο φανατικούς αρνητές του κορονοϊου στην Πάτρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν τρεις άνθρωποι που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ Covid στην Αχαΐα. Δυο από αυτούς δεν έχουν εμβολιαστεί και στο παρελθόν έχουν εκφραστεί αρνητικά για τα εμβόλια και έχουν αμφισβητήσει την ανάγκη του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανάμεσα τους είναι ένας άνδρας 55χρονων που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή της Αιγιάλειας. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η σελίδα του επιχειρηματία στο Facebook είναι γεμάτη με μηνύματα κατά του εμβολίου.

Οικογενειακή τραγωδία για τον 55χρονο

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα του με αποτέλεσμα να κολλήσει και όλη του την οικογένεια. Η σύζυγος του, τα δυο του παιδιά και η μητέρα του. Μάλιστα η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπόρεσε να μείνει στη ζωή. Την ίδια ώρα ο 55χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και φυσικά δεν γνωρίζει ότι ήδη έχει χάσει τη μητέρα του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η σύζυγος και τα δυο παιδιά του επιχειρηματία ήταν πιο τυχεροί, καθώς νόσησαν με υψηλό πυρετό αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευθούν. Οι γιατροί του νοσοκομείου κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον 55χρονο, όπως και για κάθε άλλο ασθενή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo