• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Συρίγος: Υπάρχει σχεδιασμός για αναπληρώσεις εκπαιδευτικών αν απαιτηθεί

lawandorder.gr 13-09-2021 10:13
Συρίγος: Υπάρχει σχεδιασμός για αναπληρώσεις εκπαιδευτικών αν απαιτηθεί
«Ξεκινάμε θωρακισμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά»

Ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος εξέφρασε, μεταξύ άλλων, πως υπάρχει σχετικός σχεδιασμός για αναπληρώσεις εκπαιδευτικών, όποτε αυτό απαιτηθεί.

«Ο γονιός ξέρει πως ο δάσκαλος που είναι μέσα στην τάξη, έχει κάνει είτε rapid test είτε εμβόλιο ή έχει νοσήσει. Οπότε, είναι ασφαλής ως προς τον δάσκαλο», ανέφερε ο κ. Συρίγος, στην ΕΡΤ, με τη σχολική χρονιά να ξεκινά από σήμερα.

Οσο για το αν υπάρξουν ζητήματα με κάποιον εκπαιδευτικό που νοσήσει και χρειαστεί να μπει σε καραντίνα, είπε πως «υπάρχει σχεδιασμός για την αναπλήρωση των δασκάλων ή εκπαιδευτικών. Ούτως ή άλλως, υπάρχει ένα μεγάλο σύστημα για τις περιπτώσεις που δεν θέλουν να παρουσιάσουν οποιοδήποτε πιστοποιητικό, προβλέποντας για λειτουργία του συστήματος και πέραν αυτού».

«Ξεκινάμε θωρακισμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά»

Μάλιστα, το μήνυμα που έστειλε, ο κ. Συρίγος είναι ότι «ξεκινάμε θωρακισμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Υπάρχουν παιδιά που έχουν εμβολιαστεί», σημειώνοντας πως τα κίνητρα σε ηλικιακές ομάδες παίζουν τον ρόλο τους. «Το βλέπω και στους φοιτητές και θα ανακοινώσουμε περισσότερα στοιχεία», προέταξε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo