• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ιταλία: Περιορισμένη η συμμετοχή των αντιεμβολιαστών στις σημερινές κινητοποιήσεις

lawandorder.gr 11-09-2021 21:19
Φωτογραφία αρχείου
Ιταλία: Περιορισμένη η συμμετοχή των αντιεμβολιαστών στις σημερινές κινητοποιήσεις
Συγκριτικά με τους συμμετέχοντες του περασμένου Ιουλίου
Περιορισμένη ήταν η συμμετοχή των αντιεμβολιαστών στις σημερινές κινητοποιήσεις στην Ιταλία, αν τις συγκρίνει, κανείς, με εκείνες του περασμένου Ιουλίου, πριν οι Ιταλοί φύγουν για θερινές διακοπές.

Στην Ρώμη διαδήλωσαν περίπου δυο χιλιάδες άτομα, κατηγορώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονται στο κοινοβούλιο ότι δεν θέλουν να βρουν λύση στην πανδημία.

Στο Τορίνο οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση δεν ξεπέρασαν τους χίλιους. Δεν τους επετράπη να διαδηλώσουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, έξω από τα γραφεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων και δημιουργήθηκε ένταση με τους αστυνομικούς.

Στο Μιλάνο, δε, οι αντιεμβολιαστές και κατακριτές του «πράσινου πάσου εμβολιασμένου», σήμερα το απόγευμα ήταν τέσσερις χιλιάδες, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων. Στην πορεία πήραν μέρος και μέλη νεοφασιστικών οργανώσεων.

Η αστυνομία δεν επέτρεψε στους οργανωτές της κινητοποίησης να φτάσουν μέχρι την κεντρικότερη πλατεία της πόλης, του Ντουόμο, και η πορεία, τελικά, έληξε, με καθιστική διαμαρτυρία, στη λεωφόρο Μπουένος Άιρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo