23.2 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Το «βαρύ βιογραφικό» του άνδρα που πυροβόλησαν στους Αμπελοκήπους – Πού εμπλέκεται


    Ιδιαίτερα γνωστός στους οπαδικούς κύκλους είναι ο 32χρονος άνδρας που πυροβόλησαν το απόγευμα της Πέμπτης κοντά στον Άρειο Πάγο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα στο Γκάζι και φέρεται να ανήκει σε ομάδα γνωστού ανθρώπου της νύχτας που δραστηριοποιείται στα Νότια Προάστια και είχε πέσει θύμα ένοπλης επίθεσης τον περασμένο Ιούλιο στη Βάρη.
    Ο συγκεκριμένος οργανωμένος οπαδός, μεγάλης Αθηναϊκής ΠΑΕ, είχε εμπλακεί παλαιότερα και σε επεισόδιο με άλλον οπαδό της ομάδας που υποστηρίζουν σε αγώνα μπάσκετ, χωρίς να καταγγελθεί.
    Αστυνομικές πηγές μάλιστα αναφέρουν στο L&O, πως το θύμα της χθεσινής ένοπλης επίθεσης, είχε ενεργό συμμετοχή, σύμφωνα με αναφορές και σε επεισόδια μεταξύ οπαδών που είχαν πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάϊο στη Νέα Σμύρνη.
    Στελέχη του τμήματος εκβιαστών που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο, το θύμα να δέχτηκε επίθεση, από άλλους οπαδούς της ίδιας ομάδας που υποστηρίζουν, για «εσωτερικούς λόγους».
    Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ εστιάζεται στον εντοπισμό 7 ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ