• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αιτωλοακαρνανία: Αυτοκτόνησε ασθενής με κορονοϊό στην Κατούνα

lawandorder.gr 09-09-2021 11:46
Αιτωλοακαρνανία: Αυτοκτόνησε ασθενής με κορονοϊό στην Κατούνα
Ήταν σε καραντίνα σπίτι του
Ένας 68χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του για τον κορονοϊό στην Αιτωλοακαρνανία, στην Κατούνα του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος τις πρωινές ώρες σήμερα έχοντας κρεμαστεί σε δέντρο στην αυλή της οικίας του. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, τη σορό του εντόπισε ένας ξαδερφός του, που νωρίτερα τον είχε πάρει τηλέφωνο και δεν τον είχε βρει. Ανησύχησε και όταν έφτασε στο σπίτι, ήρθε αντιμέτωπος με τις σκληρές εικόνες της αυτοκτονίας.

Η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παραμένουν άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν τον 68χρονο στο απονενοημένο διάβημα καθώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε οι στενοί συγγενείς του είχαν αντιληφθεί αυτό που σχεδίαζε να κάνει.

Ο αυτόχειρας ωστόσο τελούσε τις τελευταίες ημέρες σε καραντίνα καθώς νοσούσε από κορονοϊό. Η τραγική αυτή ιστορία προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο αυτόχειρας ήταν γνωστός και αγαπητός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo