• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πάτρα: Ασθενής με κορονοϊό σώθηκε με διασωλήνωση και τώρα ....μηνύει τους σωτήρες του

lawandorder.gr 08-09-2021 17:03 Τελευταία ενημέρωση: 08-09-2021 17:04
Πάτρα: Ασθενής με κορονοϊό σώθηκε με διασωλήνωση και τώρα ....μηνύει τους σωτήρες του
Ο ασθενής αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ – Το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη που υπέστη – «Εμείς τον σώσαμε κι αυτός μας μηνύει» λέει με οργή το προσωπικό
Νόσησε με κορονοϊό, νοσηλεύτηκε για αρκετό διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί. Κι αφότου σώθηκε, τώρα υπέβαλε μήνυση σχεδόν σε όλο το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με το patrastimes, ο άνδρας, που νοσηλεύτηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, μήνυσε τους γιατρούς για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την περίπτωσή του. Μάλιστα κατηγορεί το προσωπικό του νοσοκομείου επειδή οι γιατροί του έκαναν τραχειοτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, ενώ το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να διαχειριστεί ακόμη και την απόφραξη που υπέστη. Η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Η κίνησή του να προχωρήσει σε μηνύσεις σε μέλη του προσωπικού έχει προκαλέσει αντιδράσεις. «Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει» αναφέρουν με οργή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo