11.4 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Φρίκη στη Ραφήνα: Ο 44χρονος αυτόχειρας είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2013 (φωτογραφίες)


    Φιμωμένος και κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του, στον 2ο όροφο βρέθηκε πριν από λίγο άνδρας 44 ετών στην οδό Νηρέως στη Ραφήνα Στο σημείο πήγαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
    Στο σημείο πήγε κλιμάκιο της Σήμανσης για να ερευνήσει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του ο άτυχος άνδρας ενώ πληροφορίες του L&O, αναφέρουν πως το θύμα δεν είχε απασχόλησει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία.
    Το θύμα είχε μονωτική ταινία στο στόμα του και αυτό αρχικά προβλημάτισε τις αρχές, μετά όμως από την εύρεση σημειώματος όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του και την ιατροδικαστική εξέταση, επιβεβαιώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έδωσε μόνος τέλος στη ζωή του.
    Ο 44χρονος έπασχε από κατάθλιψη και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ζωγράφος στο επάγγελμα.
    Η τραγωδία όμως δεν ολοκληρώνεται. Το 2013, πριν από 8 χρόνια, ο άνδρας που σήμερα αφαίρεσε με τοσο τραγικό τρόπο τη ζωή του, είχε σκοτώσει τη μητέρα….
    Κυριολεκτικά, «αρχαία τραγωδία».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ