• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νίκος Τόσκας: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για αστυνομικούς και στρατιωτικούς

lawandorder.gr 06-09-2021 09:30 Τελευταία ενημέρωση: 06-09-2021 09:30
Νίκος Τόσκας: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για αστυνομικούς και στρατιωτικούς
Εκτός κομματικής γραμμής αλλά «εντός» κυβερνητικών προθέσεων ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

Την επανεμφάνισή του με ένα twit εκτός κομματικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός κυβερνητικών προθέσεων, έκανε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζήτησε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αστυνομικών και στρατιωτικών καθώς όπως «μαθαίνει» υπάρχει «πολύ μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστων».

Μάλιστα δεν παραλείπει να στρέψει τα βέλη του και κατά εκκλησιαστικών κύκλων καθώς τους θεωρεί υπαίτιους για τον επιρεασμό των συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων, μαζί με τον «υπερσυντηρητικό και τους αστήριχτους φόβους».

Τέτοια προθυμία πάντως για υποχρεωτικότητα δεν έχουμε συναντήσει ούτε από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του εμβολίου και σε καμία περίπτωση δεν το περιμέναμε από ένα στέλεχος της Αριστεράς, που αποφεύγουν καθετί υποχρεωτικό και κυρίως, χωρίς να έχει προηγηθεί εσωτερικός διάλογος.

Αλήθεια, την άποψή του ο κύριος Τόσκας την έχει εκφράσει στα όργανα του κόμματος και επίσης, γιατί δεν δίνουν οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το καλό παράδειγμα, καθώς υπάρχουν προβεβλημένα και μη εμβολιασμένα στελέχη του κόμματος που με την στάση τους προβληματίζουν τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo