• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Άνδρες της ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία στο Κερατσίνι - Τι δηλώνει ο Σπύρος Λιότσος στο «L&O»

Μιχάλης Τεζάρης 01-09-2021 23:36 Τελευταία ενημέρωση: 01-09-2021 23:39
Άνδρες της ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία στο Κερατσίνι - Τι δηλώνει ο Σπύρος Λιότσος στο «L&O»
«Σήμερα σώθηκε μία συμπολίτης μας από βέβαιο θάνατο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά κατάφεραν να μεταπείσουν μία 19χρονη κοπέλα που στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης ανέβηκε σε ταράτσα κτηρίου στο Κερατσίνι και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Μετά από 20 λεπτά περίπου διαπραγμάτευσης οι αστυνομικοί κατάφεραν να την ηρεμήσουν και τελικά κατέβηκε από το κτήριο.

Η γυναίκα προσήχθη στο Α.Τ. Δραπετσώνας - Κερατσινίου για τις περαιτέρω ενέργειες.

«Σήμερα σώθηκε μία συμπολίτης μας από βέβαιο θάνατο», δήλωσε μιλώντας στο «L&O» o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Σπυρος Λιότσος.

«Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια το συναίσθημα αυτής της επαγγελματικής επιτυχίας που είμαι σίγουρος ότι ένιωσαν και νιώθουν ακόμα οι συνάδελφοί μου της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά. Λειτούργησαν με μεθοδικότητα, αυταπάρνηση, ζήλο και ηρεμία, πράττοντας για μία ακόμη φορά το ιερό καθήκον τους», συμπλήρωσε.

«Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στο πολύπαθο Σώμα μας, είναι να τους επαινέσουμε δημόσια και να τους πούμε συγχαρητήρια, ζητώντας για μια ακόμη φορά από την πολιτεία να εισακουστούν τα διαχρονικά αιτήματα του κλάδου μας (αναγνώριση επικινδυνότητας επαγγέλματος, αύξηση αποδοχών, καλυτέρευση συνθηκών εργασίας, περαιτέρω εκπαίδευση-επιμόρφωση, παροχή σύγχρονων υλικοτεχνικών και μέσων κ.ά.).
Μπράβο σας αδέλφια, μας κάνετε υπερήφανους!», ανέφερ ο κ. Λιότσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo