• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ο υφυπουργός Εξωτερικών πληροφορήθηκε την «αναδόμησή» του ενώ ήταν σε ταξίδι στο εξωτερικό;

lawandorder.gr 31-08-2021 21:38
Ο υφυπουργός Εξωτερικών πληροφορήθηκε την «αναδόμησή» του ενώ ήταν σε ταξίδι στο εξωτερικό;
Ο Κώστας Βλάσσης λέγεται ότι πρόσκειται στον Αντώνη Σαμαρά

Ενώ ταξίδευε στο εξωτερικό, επισκεπτόμενος την Ουκρανία και την εκεί ελληνική μειονότητα, φέρεται να πληροφορήθηκε την «αναδόμησή» του ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Κώστας Βλάσσης, ο οποίος λέγεται ότι πρόσκειται στον Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Βλάσσης συμμετείχε σε τετραήμερο ταξίδι στην Ουκρανία, πήγε στο Κίεβο και σκόπευε αύριο να πάει Οδησσό. Χθες και σήμερα ήταν στη Μαριούπολη και στα ελληνικά χωριά της Αζοφικής. Έμαθε ότι απομακρύνθηκε 20 λεπτά πριν γίνουν οι ανακοινώσεις στην τηλεόραση, μόλις είχε βγει από συνάντηση με τους Ουκρανούς στην πόλη Βολνοβάχα, στο Ντονμπάς». Αυτά, μεταξύ άλλων, αναφέρει ο Έλληνας δημοσιογράφος ο οποίος κάλυπτε την επίσκεψη Βλάσση στην Ουκρανία, Κώστας Ονισένκο, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και προσθέτει: «Είχε συνάντηση με σημαντικά άτομα, βουλευτή ελληνικής καταγωγής - επικεφαλής της επιτροπής του ουκρανικού κοινοβουλίου για τα θέματα μειονοτήτων, με τον περιφερειάρχη Ντόνετσκ και με άλλους. Μετά την συνάντηση είχαν προγραμματιστεί επισκέψεις σε ελληνικά χωριά. Μεταξύ των οποίων και χωριά που βρίσκονται ακριβώς στην γραμμή σύγκρουσης του ουκρανικού στρατού με τους Ρώσους. Εκεί ο κόσμος είχε ετοιμαστεί, είχαν έρθει τα παιδάκια στα σχολεία για να τραγουδήσουν ελληνικά, είχαν μαζευτεί οι ντόπιοι Έλληνες, είχαν στρωθεί τραπέζια. Ο κόσμος εκεί περίμενε πολύ καιρό αυτή την επίσκεψη και είχε πολλά να πει. Ο κ. Βλάσης δεν συνέχισε την περιοδεία του και αυτοί οι άνθρωποι έμειναν με μια πικρή γεύση ματαιωμένης προσδοκίας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo