14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο


    Κακουργηματική ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, άσκησε η εισαγγελία.
    Παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.
    Ο Σεμέδο συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης ότι μαζί με ακόμη έναν 40χρονο αλλοδαπό την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασε.
    Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ.
    Τέλος, ο ποδοσφαιριστής έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού έλαβε για αύριο το πρωί.
    Σε δήλωσή του ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος, ανέφερε:
    «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλλια».
    Ο ίδιος τόνισε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας:
    «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ