• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κορονοϊός: Πρόστιμα και συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο και Αμαλιάδα για τα υγειονομικά μέτρα

lawandorder.gr 29-08-2021 15:09 Τελευταία ενημέρωση: 29-08-2021 15:09
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Κορονοϊός: Πρόστιμα και συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο και Αμαλιάδα για τα υγειονομικά μέτρα
Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς σε όλη τη χώρα

Πρόστιμα, συλλήψεις και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος είχαμε εχθές σε Λάρισα Τύρναβο και Αμαλιάδα.

Συγκεκρημένα, σήμερα τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας Έλληνας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εντός του καταστήματος είχε μουσική, και μάλιστα με μεγάλη ένταση,  παραβιάζοντας τους όρους της κατεχόμενης άδειας παράτασης λειτουργίας μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Επίσης, χθες το βράδυ στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία ελληνίδα, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος η οποία είχε επιτρέψει την είσοδο και εξυπηρετούσε πελάτισσα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό (covid – 19) ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες.

Επίσης στο νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στον Τύρναβο, ξημερώματα Κυριακής, συνελήφθη ένας Έλλνας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ο οποίος εξυπηρετούσε 25 όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo