14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Ζευγάρι συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και παράτυπων μεταναστών


    Τρία τετράδια με ονόματα, διεύθυνσεις, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, που βρέθηκε στην κατοχή ενός ζευγαριού από την Αλβανία, έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών καθώς αφορά τη δράση κυκλώματος ναρκωτικών και παράτυπων μεταναστών.
    Σύμφωνα με την αστυνομία στα σημειωματάρια της συμμορίας υπάρχουν τα μικρά ονόματα ή η αρχή από το επίθετο των πελατών, και αποτελούν το κύκλο των ατόμων που έρχονταν σε επαφή με το ζευγάρι που είχε το κρησφύγετο του στη Καλλιθέα και προμήθευε με ναρκωτικά όλη την Αττική.
    Έδρα των μελών ήταν ένα ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Σοφοκλέους, ενώ τα περισσότερα ραντεβού τους τα μέλη της σπείρας τα έκαναν σε πολύ γνωστή καφετέρια της Καλλιθέας στην πλατεία Κύπρου προσποιούμενοι τους πελάτες.
    Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν η πληροφορία που έφτασε σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Αεροδρομίου Αθηνών ανέφερε πως έναν άνδρας αλβανικής καταγωγής και μια γυναίκα προμηθεύουν με πλαστα έγγραφα παράτυπους μετανάστες για να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό. Από την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της σπείρας συναντούσαν τους υποψήφιους αγοραστές σε γνωστό καφέ της Καλλιθέας ενώ φρόντιζαν πάντα να παίρνουν όλα τα μέτρα αντιπαρακολούθησης.
    Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε έφοδο που έγινε στα σπίτια τους ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριές ακρίβειας, κινητά τηλέφωνα και φυσικά τις χειρόγραφες σημειώσεις που ήδη βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών.
    Το ζευγάρι των αλλοδαπών σήμερα θα απολογηθεί στον Ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακίσει την γυναίκα που πρόσφατα γέννησε και μάλιστα είχε μαζί της στα κρατητήρια το βρέφος.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ