• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Άγνωστα τα κίνητρα της αυτοκτονίας του υπαστυνόμου στην Ερέτρια

lawandorder.gr 27-08-2021 15:47
Άγνωστα τα κίνητρα της αυτοκτονίας του υπαστυνόμου στην Ερέτρια
Τι βρήκαν στο αμάξι του

Χειρόγραφες σημειώσεις με σκόρπιες σκέψεις, που καμιά σχέση δεν έχουν με το θάνατό του, βρέθηκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκίνητό του Διοικητή του Α. Τ Ερέτριας , σύμφωνα με πληροφορίες του L&O. Οι ερευνητές της αστυνομίας και η ιατροδικαστής από τα ευρήματα στο σκηνή του συμβάντος κατέληξαν στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας. Ο νεαρός αξιωματικός όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, με το πιστόλι που είχε αγοράσει ο ίδιος.

Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής έφερε ένα τραύμα στη δεξιά κροταφική χώρα, και το σώμα του είχε πέσει στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ τα δάχτυλα του δεξιού του χεριού, ακουμπούσαν το πιστόλι. Κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Α. Δ Λαμίας, περισυνέλλεξαν από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το πιστόλι, έναν κάλυκα, ένα σακβουαγιάζ, την τσάντα και το κινητό του άτυχου αξιωματικού.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν μετά την δουλειά δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Οι οικείοι του ανησύχησαν, και ο αδερφός του που είναι επίσης αστυνομικός ενημέρωσε τους συναδέλφους του, και άρχισαν οι έρευνες.

Εντελώς τυχαία ένας αστυνομικός του Α. Τ Ερέτριας χθες το βράδυ είδε το αυτοκίνητο του Διοικητή του, σε απόσταση 50 μέτρων από το τμήμα, και όταν πλησίασε τον είδε νεκρό και πεσμένο πλάγια στο κάθισμα του συνοδηγού.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι κεντρικές υπηρεσίες της αστυνομίας, και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την πολιτική και φυσική ηγεσία για το τι είχε συμβεί στον νεαρό αξιωματικό. Μετά από αναλύσεις των στοιχείων οι ερευνητές της αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο 30χρονος αξιωματικός έκοψε το νήμα της ζωής του με μια σφαίρα από το όπλο του.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τ. Α Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα:

«Έμοιαζε να έχει μια φυσιολογική ζωή» ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo