• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση Ρουβίκωνα σε Σκρέκα : «Τραμπούκοι» με fake news

lawandorder.gr 27-08-2021 00:00
Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση Ρουβίκωνα σε Σκρέκα : «Τραμπούκοι» με fake news
Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την επίθεση στο σπιτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα

Στην επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Χαρακτηρίζει τα μέλη της οργάνωσης «τραμπούκους» οι οποίοι επικαλέστηκαν «fake news» για να εξαπολύσουν μία φασιστική επίθεση.

Η δήλωση του κ. Οικονόμου:

«Το σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα.
Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν.»

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη του «Ρουβίκωνα» επιτέθηκαν στο σπίτι του Υπουργού Περιβάλλοντος, όπου με κόκκινη μπογιά έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους της οικίας και αποχώρησαν. 

Στη συνέχεια, με ανάρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα και σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έκαναν γνωστή την πράξη τους.

Αναφέρουν στην ανάρτηση:

«Παρέμβαση στην οικία του υπουργού περιβάλλοντος Κ. Σκρέκα στο Κρυονέρι
Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, στέλνει παντού εκατοντάδες ατσαλάκωτους μπάτσους να επιβλέπουν αν τα δάση καίγονται με τάξη και ασφάλεια, και μερικές μόνο δεκάδες πυροσβέστες με ελάχιστες δυνάμεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία;
Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που το επάγγελμα του δασοπυροσβέστη το θεωρεί εποχιακό;
Πώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κράτος που νομοθετεί το χειμώνα, για ό,τι θα καεί το καλοκαίρι;
Η απάντηση για εμάς είναι μία και σαφής:
Κράτος – Εμπρηστής.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo