• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οδηγίες προς τους υποψήφιους για πρόσληψη στο ΠΝ, επαγγελματίες οπλίτες βοηθούς νοσηλευτικής

lawandorder.gr 26-08-2021 14:22
Οδηγίες προς τους υποψήφιους για πρόσληψη στο ΠΝ, επαγγελματίες οπλίτες βοηθούς νοσηλευτικής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, πού θα παρουσιασθούν για τη διεξαγωγή της διαδικασίας των ψυχοτεχνικών-ιατρικών-αθλητικών εξετάσεων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://epop.hellenicnavy.gr/
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (<https://www.hellenicnavy.gr/) οδηγίες> προς τους υποψήφιους ΕΠΟΠ που κρίθηκαν ως κατάλληλοι στον εν εξελίξει διαγωνισμό για την πλήρωση 100 θέσεων ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, πού θα παρουσιασθούν για τη διεξαγωγή της διαδικασίας των ψυχοτεχνικών-ιατρικών-αθλητικών εξετάσεων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://epop.hellenicnavy.gr/.

Κατά την προσέλευση τους στις επιτροπές υποχρεούνται να φέρουν απαραίτητα μαζί τους, τα παρακάτω:

-Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.

-Το αντίγραφο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠΟΠ.

-Αρνητικό τεστ covid-19 (PCR ή Radip test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί, το PCR test μέχρι 72 ώρες και το Radip test μέχρι 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα παρουσίασης, καθώς και μάσκα, αντισηπτικό, γάντια.

-Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠΟΠ που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού (Υπόδειγμα «7» της Προσθήκης «7» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).

-Γραφική ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα) και

-Αθλητική περιβολή - περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες).

Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει πέντε (5) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης-δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo