• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους στις Ένοπλες Δυνάμεις

lawandorder.gr 25-08-2021 20:37
Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους στις Ένοπλες Δυνάμεις
Τι δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
Σε ένα θέμα αρκετά σοβαρό που έως τώρα δεν βγήκε στη δημοσιότητα αναφέρεται σήμερα ο «Βηματοδότης». Υπάρχουν και στις Ένοπλες Δυνάμεις ανεμβολίαστοι και αρνητές εμβολίου. Δυστυχώς για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να κατονομάσει ούτε τις ειδικότητες, ούτε πόσοι είναι, αλλά αναφέρει ότι πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις.

Το θέμα απασχολεί την ηγεσία του υπουργείου Αμύνης και μάλιστα ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος του είπε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι σε μια μονάδα ή σε ένα πλοίο κρούσης, που υπερασπίζεται τα σύνορά μας και την εθνική ασφάλεια μπορεί να εμφανισθεί κρούσμα και η μονάδα αυτή ή το πολεμικό πλοίο να τεθεί εκτός υπηρεσίας.

Είναι άραγε, αυτή η δήλωση του υπουργού προμήνυμα ότι κάτι θα γίνει στο προσεχές μέλλον για τις Ένοπλες Δυνάμεις; Δηλαδή θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός, τώρα μάλιστα που έχει εγκριθεί το εμβόλιο από την αντίστοιχη υπηρεσία φαρμάκων από τις ΗΠΑ;

Ο υπουργός θυμίζει και κάτι ακόμα. Θυμίζει συγκεκριμένα ένα αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο επί Τραμπ που έμεινε εκτός μάχης επειδή σημειώθηκαν σε αυτό κρούσματα κορονοϊού. Ο κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου απολύθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo