• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλειστικό L&O: Τρεις ένοπλες ληστείες και μια απόπειρα στο κέντρο της Αθήνας

Law and Order 23-08-2021 11:58
Αποκλειστικό L&O: Τρεις ένοπλες ληστείες και μια απόπειρα στο κέντρο της Αθήνας
Οι ληστές διέφυγαν με την μηχανή μεγάλου κυβισμού και αναζητούνται

Τον τρόμο σκόρπισε τα ξημερώματα δίδυμο ληστών καθώς πραγματοποίησε τρεις ένοπλες ληστείες και μια απόπειρα σε καταστήματα στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας.

Οι κακοποιοί με την απειλή πιστολιού ακινοποιούσαν τους υπάλληλους και αρπαζαν τις εισπράξεις της νύχτας. Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από τις έξι τα ξημερώματα σε βενζινάδικο στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

Οι δύο δράστες με την απειλή πιστολιού και την χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον 54χρονο υπάλληλο. Όταν αυτός αντιστάθηκε τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι. Άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα. Στον ίδιο δρόμο, προσπάθησαν να ληστέψουν υπάλληλο περιπτέρου. Ο 65χρονος έβαλε τις φωνές και έφυγαν με άδεια χέρια.

Στις 06:12 λήστεψαν βενζινάδικο στην οδό Κάρπου στο Ν. Κόσμο. Με προτεταμένο το όπλο ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο και του αφαίρεσαν τις εισπράξεις. Λίγο πριν το χάραμα το δίδυμο του τρόμου, πραγματοποίησε την τελευταία του ληστεία. Στην οδό Κύπρου στο Βύρωνα, μπήκε σε ταχυφαγείο και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν την 40χρονη υπάλληλο και άρπαξαν τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Οι ληστές διέφυγαν με την μηχανή μεγάλου κυβισμού και αναζητούνται. Οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν οπτικό υλικό από τα καταστήματα που έγιναν στόχος τους, μήπως και φτάσουν στα ίχνη τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo