16.1 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Υπάρχει «ψύχρα» ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη;


    Το πρώτο του μπρίφινγκ έκανε χθες ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Και με τη φωτιά στα Βίλια σε εξέλιξη μπορεί να πει κανείς ότι έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ:
    «Ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Διότι υπήρξαν διαρροές και πληροφορίες ότι υπάρχει μια ψύχρα. Έκανε εντύπωση λοιπόν η απάντηση του Οικονόμου:
    “Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης. Και αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί, με έργα και πράξεις στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών”. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Επειδή ως γνωστόν και η μη απάντηση ερμηνεύεται ως απάντηση, δεν την έλεγες και στήριξη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αυτή τη διατύπωση. Για να μη δημιουργηθούν ωστόσο περίεργες εντυπώσεις έσπευσε μετά το τέλος της ενημέρωσης να διευκρινίσει ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απώλειας της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.
    Τι προηγήθηκε, τι μεσολάβησε
    Για του λόγου το αληθές ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την περασμένη εβδομάδα ήταν σαφής για τον Χρυσοχοΐδη: “Ο ρόλος ενός υπουργού είναι να βρίσκεται και κοντά στις δυνάμεις. Δεν είναι δουλειά του να καθοδηγεί. Κι αυτό μάλλον έκανε και ο Χρυσοχοΐδης. Προτιμώ έναν υπουργό που είναι παρών στο πεδίο από κάποιον που είναι εντελώς εξαφανισμένος”».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ