• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Παγώνη για Τσιτσιπά: Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα (Βίντεο)

lawandorder.gr 20-08-2021 15:30 Τελευταία ενημέρωση: 20-08-2021 15:35
Παγώνη για Τσιτσιπά: Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα (Βίντεο)
«Θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε» επεσήμανε δεικτικά η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ

Ευθεία αναφορά της Προέδρου του ΕΙΝΑΠ στον Στέφανο Τσιτσιπά, και μάλιστα απο τηλεοράσεως, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. 

Τόνισε η κα Παγώνη ότι «οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα»

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πατέρα του Στέφανου Τσιστιπά για το «δυνατό» ανοσοποιητικό σύστημα των αθλητών, η κα Παγώνη τόνισε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το. Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε».

Και συνέχισε η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ: «Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo