17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Βίντεο L&O: Έτσι δρούσε σπείρα Αλβανών κακοποιών που έκλεβε καταστηματάρχες στην Αττική


    Βίντεο από την δράση της σπείρας Αλβανών κακοποιών που έκλεβε καταστηματάρχες στην Αττική, και εξάρθρωσε η αστυνομία εξασφάλισε το L&O. Στο οπτικό υλικό ο ιδιοκτήτης καταστήματος παλεύει με εναν από τους δράστες που προσπάθησε να του κλέψει το κινητό του τηλέφωνο. Ο νεαρός Αλβανός σπρώχνει το θύμα και εξαφανίζεται.
    Η συμμορία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής και πριν λίγες ημέρες η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία των τριών αλλοδαπών κακοποιών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες κινούμενοι με μοτοσικλέτα πήγαιναν σε ισόγεια καταστήματα ή γραφεία, τα οποία ήταν σε λειτουργία. Ένας εκ των κακοποιών παρέμενε εξωτερικά του καταστήματος σε ετοιμότητα, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και άμεση απομάκρυνση από το σημείο της κλοπής.
    Ο συνεργός του έμπαινε στο κατάστημα ή στο γραφείο, με το πρόσχημα της διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων, τα οποία άφηνε πάνω σε κινητά τηλέφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που είχε στοχοποιήσει. Αμέσως μετά τα μάζευε αφαιρώντας ταυτόχρονα και τη συσκευή.
    Από την Ασφάλεια εξιχνιάστηκαν 11 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα ληστείας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ