25.2 C
Athens
23.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Περιστέρι- Ιρακινός ο δράστης που τραυμάτισε 3 άτομα


    Ένας άνδρας με καταγωγή από το Ιράκ είναι ο δράστης σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ του παρολίγον μακελειού έξω από κλαμπ στο Περιστέρι.
    Ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίν δυο θαμώνων του νυχτερινού κέντρου, με τους οποίους συνεπλάκη τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου, ενώ τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος.
    Οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
    Μάλιστα σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και στο κατάστημα μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.
    Υπενθυμίζεται πως το πρωί της 5ης Αυγούστου, από την οδό Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι μεταφέρθηκε με τραύματα από πυροβόλο όπλο στο Αττικό Νοσοκομείο ένας 35χρονος Αλβανός. Στις 05:30 μεταφέρθηκαν από το ιατρικό Περιστερίου στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο δύο Έλληνες, ο ένας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στον αστράγαλο και ο δεύτερος χτύπημα στο κεφάλι.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ