• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Εορτασμός Κοιμήσεως Θεοτόκου και 81ης επετείου τορπιλισμού του καταδρομικού Έλλη

lawandorder.gr 16-08-2021 21:34
Εορτασμός Κοιμήσεως Θεοτόκου και 81ης επετείου τορπιλισμού του καταδρομικού Έλλη
Στο όρος Βέρμιο Ημαθίας, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά και παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλο, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, τιμές απέδωσαν τμήματα του Στρατού Ξηράς
Μέσα στο πλαίσιο των εορτασμών της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων έλαβαν χώρα τα εξής:
 
Στο όρος Βέρμιο Ημαθίας, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά και παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλο, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, τιμές απέδωσαν τμήματα του Στρατού Ξηράς.
 
Στην Τήνο στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και παρουσία της στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, τιμές απέδωσαν τμήματα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ στο λιμένα της νήσου ναυλοχούσαν 4 πλοία του Στόλου. Στην συνέχεια έλαβε χώρα ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του Καταδρομικού ΕΛΛΗ από την κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και από τον Αρχηγό Στόλου, για την 81η επέτειο από τον τορπιλισμό και καταβυθίσεώς του.
 
Στις ανωτέρω εκδηλώσεις στο Βέρμιο και στην Τήνο παρέστησαν ως εκπρόσωποι του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, Διοικητής 1ης Στρατιάς/ EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» και ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, Αρχηγός Στόλου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo