• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Το Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε ότι εκατοντάδες Αφγανοί στρατιώτες με δεκάδες αεροσκάφη πέρασαν τα σύνορα

lawandorder.gr 16-08-2021 20:55
Το Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε ότι εκατοντάδες Αφγανοί στρατιώτες με δεκάδες αεροσκάφη πέρασαν τα σύνορα
Συνολικά 585 Αφγανοί στρατιώτες αφίχθηκαν με αεροσκάφη στο Ουζμπεκιστάν, ενώ 158 διέσχισαν τα (χερσαία) σύνορα την Κυριακή

Έφτασαν εκατοντάδες Αφγανοί αεροπορικώς στο Ουζμπεκιστάν με 22 στρατιωτικά αεροσκάφη και 24 ελικόπτερα το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένου και ενός αεροσκάφους που συγκρούσθηκε μ’ ένα μαχητικό αεροσκάφος συνοδείας του Ουζμπεκιστάν με αποτέλεσμα να συντριβούν και τα δύο, ανακοίνωσε σήμερα το Ουζμπεκιστάν.

Το υπουργείο Άμυνας του Ουζμπεκιστάν ανακοίνωσε νωρίτερα ότι ένα αφγανικό μαχητικό καταρρίφθηκε και συνετρίβη αφότου πέρασε τον εναέριο χώρο του Ουζμπεκιστάν.

Τα αεροσκάφη αυτά «διέσχισαν παράνομα τον εναέριο χώρο της Δημοκρατίας του Ουζμπεκιστάν»και εξαναγκάστηκαν σε προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Τερμέζ, στον νότο, διευκρίνισε ο γενικός εισαγγελέας σε μήνυμά του στο Telegram.

Συνολικά 585 Αφγανοί στρατιώτες αφίχθηκαν με αεροσκάφη στο Ουζμπεκιστάν, ενώ 158 διέσχισαν τα (χερσαία) σύνορα την Κυριακή, ανακοίνωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Ουζμπεκιστάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo