• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Η Γαλλία βοηθά την Ελλάδα στην κατάσβεση πυρκαγιών

lawandorder.gr 07-08-2021 16:13 Τελευταία ενημέρωση: 07-08-2021 16:16
Η Γαλλία βοηθά την Ελλάδα στην κατάσβεση πυρκαγιών
Μακρόν για πυρκαγιές: Η Γαλλία στο πλευρό της Ελλάδας

«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές» αναφέρει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει ο Γάλλος Πρόεδρος τρία καναντέρ και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες έχουν αναπτυχθεί στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να συνδράμουν τις ελληνικές αρχές.

Η ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν έγινα στα ελληνικά και γαλλικά και είναι οι εξής:

«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές. Μετά από συζήτηση με τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis, 3 Canadairs και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με επείγουσες διαδικασίες. Αλληλέγγυοι, ως Ευρωπαίοι, πάντα».

«La France se tient aux côtés de la Grèce, durement touchée par de violents incendies. Après avoir échangé avec le Premier ministre @kmitsotakis, 3 Canadairs et 80 pompiers et sauveteurs français ont été déployés en urgence. Solidaires, en Européens, toujours».

 

 

RT @GDarmanin ''#Αληλεγγύη. Η Γαλλία ????????δίνει το παρών για να βοηθήσει την Ελλάδα, αντιμέτωπη με μεγάλες δασικές πυρκαγιές. Συνολικά, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας έχουν αποσταλεί:
????3 Canadairs (το 3ο φθάνει απόψε)
????40 διασώστες
????40 πυροσβέστες'' https://t.co/zEkvJi0gsY

— La France en Grèce (@FranceenGrece) August 7, 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo