• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βοήθεια για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας συγκεντρώνει ο Δήμος Καλαμαριάς

lawandorder.gr 05-08-2021 13:29 Τελευταία ενημέρωση: 05-08-2021 13:31
Βοήθεια για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας συγκεντρώνει ο Δήμος Καλαμαριάς
«Είμαστε δίπλα τους. Σε ό,τι χρειαστούν θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο την Β. Εύβοια, αλλά και όποια άλλη πυρόπληκτη περιοχή μας έχει ανάγκη»

Συγκεντρώνει βοήθεια για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας ο Δήμος Καλαμαριάς. Από σήμερα έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου και από τις 7 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία θα συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Φαρμακείο (Παπανικόλα 18).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, συγκεντρώνονται μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια, νερά και χυμοί, Depon, Depon παιδικό σιρόπι, Ponstan, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, τεχνητά δάκρυα, φυσιολογικός ορός, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα κλπ.

Δείτε την ανακοίνωση του δήμου:

Κάλεσμα για παροχή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας κάνει ο δήμος Καλαμαριάς.

Αναλυτικότερα, ο δήμος και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη υγιεινής, προκειμένου να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, από σήμερα έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ώρες 7.00πμ. -17.00μ.μ στο Δημοτικό Φαρμακείο, οδός Παπανικόλα 18, στον 2ο όροφο.

«Είμαστε δίπλα τους. Σε ό,τι χρειαστούν θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο την Β. Εύβοια, αλλά και όποια άλλη πυρόπληκτη περιοχή μας έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους πολίτες, να προσφέρουμε όλοι μαζί, ότι μπορεί ο καθένας, για τους συνανθρώπους μας. Ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί» είναι το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Εύας Ντόντη.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να προσφέρετε τα εξής είδη:
                         
ΤΡΟΦΙΜΑ
Μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια, νερά, χυμούς.

ΦΑΡΜΑΚΑ
Depon, Depon παιδικό σιρόπι, Ponstan, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, φυσικά δάκρυα, φυσιολογικό ορό, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Χαρτί υγείας, μωρομάντηλα κλπ.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-o-dimos-kalamarias-sigkentroni-idi-gia-tous-piropliktous

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo