• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

lawandorder.gr 05-08-2021 12:51
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
Θα γίνουν από τις 6 Αυγούστου έως και την 1 Οκτωβρίου και για όλο το 24ωρο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να γίνουν από τις 6 Αυγούστου έως και την 1 Οκτωβρίου και για όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Συγκεκριμένα θα γίνει τμηματική κατάληψη του αριστερού και του δεξιού οδοστρώματος της Παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος, στην περιοχή του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ως εξής:

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε ένα, στο ύψος της οδού Αγ. Σκέπης, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις σε δύο, από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 50μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε ένα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ι. Φιξ και Α. Μωραϊτίνη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε ένα, στο ύψος της οδού Α. Μωραϊτίνη, σε μέγιστο μήκος 80μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις σε δύο, από το ύψος της συμβολής με την οδό Ι. Φιξ έως και 70μ. πριν από αυτή, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο σε ένα, από το ύψος της οδού Ι. Φιξ έως την οδό Αγ. Σκέπη, σε μέγιστο μήκος 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από τα 200μ. έως τα 100μ. πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Μωραϊτίνη.

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αγ. Σκέπη.

Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από 100μ. περίπου πριν την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Α. Α. Μωραϊτίνη.

Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα αυτής που καθορίζεται από την έναρξη του εργοταξιακού χώρου και έως το πέρας αυτού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αγ. Σκέπης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo