• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ξάνθη: Εξαφάνιση 21χρονου - Χάθηκε μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο

lawandorder.gr 05-08-2021 12:37
Ξάνθη: Εξαφάνιση 21χρονου -  Χάθηκε μετά από βουτιά στον ποταμό Νέστο
Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του
Ένας νεαρός εξαφανίστηκε την Τετάρτη, όταν βούτηξε στα ορμητικά νερά του ποταμού Νέστου και έκτοτε αγνοείται.

Ο 21χρονος πήγε με τους φίλους του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αδέσμευτη» στον ποταμό Νέστο για να κολυμπήσουν στα δροσερά νερά. Ωστόσο έπειτα από μια βουτιά που έκανε από ένα βράχο στα ορμητικά νερά είχε ως αποτέλεσμα να «χαθεί» από το οπτικό πεδίο των φίλων του, οι οποίοι φώναξαν για βοήθεια μετά από λίγη ώρα.

Η κινητοποίηση ήταν τάχιστη και πολύ μεγάλη με ανθρώπους της ΕΜΑΚ Ξάνθης και Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής αλλά και ανθρώπων της riveland να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ανεύρεση του. Σημειώνεται επίσης, το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Θησαυρού, απελευθερώνει, ιδίως τις τελευταίες μέρες, τεράστιες ποσότητες νερών από το φράγμα, με αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι υψηλή, γεγονός που καθιστά επικίνδυνο το κολύμπι στην περιοχή, ακόμη και για τους δεινούς κολυμβητές και γνώστες του ποταμού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο ποταμός, μάλιστα, «υπερχείλισε», για αυτό και η εταιρεία Riverland είχε σταματήσει τις δραστηριότητές της. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα, με μεγάλη κινητοποίηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo