• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

lawandorder.gr 05-08-2021 12:29 Τελευταία ενημέρωση: 05-08-2021 12:30
Αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε πεζό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (βίντεο)
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μετέφερε στον τραυματία ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος

Πριν λίγες μέρες, συγκεκριμένα την Δευτέρα 2 Αυγούστου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε πεζό και να τον τραυματίζει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο Τελωνείο της Αλεξανδρούπολης, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος, έπεσε πάνω σε 69χρονο πεζό που διέσχιζε τον δρόμο και τον τραυμάτισε.

Ο οδηγός είχε σταματήσει στο σημείο, μπροστά από την είσοδο του  πάρκινγκ που υπάρχει εκεί, για να περάσει ένας άλλος πεζός νωρίτερα και ενώ έρχεται και ο άτυχος 69χρονος διασχίζοντας τον δρόμο, ξεκινάει και τον παρασύρει. 

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, μετέφερε στον τραυματία ηλικιωμένο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικού χαρακτήρα.

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί το Λιμενικό της Αλεξανδρούπολης, αφού το τροχαίο σημειώθηκε στην χερσαία ζώνη του λιμανιού, ενώ ήδη κατέθεσε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τροχαίο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo